Радостина Тодорова

гр. Пловдив
Лице за контакти:
Радостина Тодорова
Адрес:
Пловдив, бул. България 61, МЦ Хипократ - Н
телефон:
+359/ 88/850 64 64
e-mail:
уебсайт:
skype:

Като психолог-консултант в Пловдив, аз съм на Ваше разположение, за да Ви подпомагам, когато търсите решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват. Моята роля е да Ви насоча и подпомогна при разрешаването на даден проблем, за постигането на поставена цел, когато се чувствате неуверени, разколебани, раздвоени в себе си, за които са Ви нужни страничен поглед и насоки - как да използвате личните си ресурси и възможности, за да се справите с успех.

Поставям силен акцент върху промяната, основана не само на интелектуалното разбиране на причините защо така се чувстваме, но и върху повторното преживяване и непосредствено осъзнаване на болезнените аспекти и взаимоотношения в живота ни. Когато в осъзнаването включим и чувствата/ преживяванията, търсената промяна обхваща не само нивото на ума, но пуска корени и в по-дълбоките пластове на психичния ни живот, които по-трудно се поддават на съзнателен контрол.

Знам също така, че за да бъде тази промяна пълна, нашият ум с неговата способност да разбира и да се учи от опита, също трябва да бъде подхранен – затова използвам в работата си като добър психотерапевт в Пловдив и елементи на краткосрочната психотерапия, лого-терапията, когнитивната и поведенческата психотерапия. Основното според мен е искреното отношение на едно човешко същество към друго човешко същество, основано на безусловното му разбиране и приемане. Има възможност и за онлайн консултации в удобно за вас време.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 17.04   1355 г. – Във Венеция за заговор против местната аристокрация е екзекутиран Марино Фалиеро. 1397 г. – За първи път Джефри Чосър разказва своите Кентърбърийски...