Решение № 1188 от 14.09.2007 г. за приемане на Правила за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди чрез радиосъоръжения, които ползват радиочестотен спектър, който не е необходимо да бъде индивидуално определен

Комисия за регулиране на съобщенията

Държавен вестник брой: 83

Година: 2007

Орган на издаване: Комисия за регулиране на съобщенията

Дата на обнародване: 16.10.2007

На основание чл. 65, ал. 1, т. 2 и ал. 2 във връзка с чл. 36, ал. 3 и 4 от Закона за електронните съобщения във връзка с Правила за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди чрез радиосъоръжения, които ползват радиочестотен спектър, който не е необходимо да бъде индивидуално определен, Решение № 1074 от 26 юли 2007 г. на Комисията за регулиране на съобщенията Комисията за регулиране на съобщенията реши:
1. Приема резултатите от проведеното обществено обсъждане на проект на Правила за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди чрез радиосъоръжения, които ползват радиочестотен спектър, който не е необходимо да бъде индивидуално определен.
2. Постъпилите становища и приетото предложение по общественото обсъждане, както и мотивите за неприетите предложения да се публикуват на страницата на КРС в интернет.
3. Приема Правила за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди чрез радиосъоръжения, които ползват радиочестотен спектър, който не е необходимо да бъде индивидуално определен.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив