Решение № 391 от 4 юли 2000 г. за приемане на предложение на Държавната комисия по далекосъобщения за издаване на лицензия за изграждане, поддържане и използване на далекосъобщителна мрежа и за телевизионно радиоразпръскване с национално покритие

МС

Държавен вестник брой: 55

Година: 2000

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 20.12.2003

На основание чл.44 във връзка с чл.46 от Закона за далекосъобщенията

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ РЕШИ:

1. Приема предложението на Държавната комисия по далекосъобщения за издаване на лицензия за изграждане, поддържане и използване на далекосъобщителна мрежа и за телевизионно радиоразпръскване с национално покритие със срок 15 години.
2. Определя начина на издаване на лицензията - чрез неприсъствен конкурс.
3. Определя конкурсните книжа, които да се предоставят от Държавната комисия по далекосъобщения на кандидатите за участие в конкурса, с цена 250 лв.
4. Определя размера на лицензионните такси съгласно Тарифата за таксите, които се събират от Държавната комисия по далекосъобщения по Закона за държавните такси, приета с Постановление No 31 на Министерския съвет от 1999 г. (ДВ,бр.16 от 1999 г.), както следва:
а) първоначална лицензионна такса за издаване на лицензията - 63 450 лв.;
б) годишна такса за контрол по изпълнението на лицензията - 0,3 на сто от годишните брутни приходи от лицензираната дейност, без данък върху добавената стойност.
5. Държавната комисия по далекосъобщения да изготви и публикува съобщение за конкурса и да организира приемането на конкурсните книжа до 1 септември 2000 г.
Министър-председател: Иван Костов
Главен секретар на Министерския съвет: Елиана Масева

Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив