Решение № 575 от 2000 г. за приемане на предложение на Държавната комисия по далекосъобщения за издаване на индивидуална лицензия за...

МС

Държавен вестник брой: 10

Година: 2000

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 20.12.2003

Решение No 575 от 2000 г. за приемане на предложение на Държавната комисия по далекосъобщения за издаване на индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и използване на обществена далекосъобщителна мрежа за радиоразпръскване с национално покритие

На основание чл.44 във връзка с чл.46 от Закона за далекосъобщенията (обн.,ДВ,бр.93 от 1998 г.; изм.,бр.26 от 1999 г. и бр.10 от 2000 г.)

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ РЕШИ:

1. Приема предложението на Държавната комисия по далекосъобщения за издаване на индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и използване на обществена далекосъобщителна мрежа за радиоразпръскване с национално покритие със срок 15 години.
2. Определя начина на издаване на лицензията - чрез неприсъствен конкурс.
3. Определя конкурсните книжа, които да се предоставят от Държавната комисия по далекосъобщения на кандидатите за участие в конкурса, с цена 250 лв. съгласно Тарифата за таксите, които се събират от Държавната комисия по далекосъобщения (ДВ,бр.16 от 1999 г.).
4. Определя размерите на лицензионните такси съгласно Тарифата за таксите, които се събират от Държавната комисия по далекосъобщения, както следва:
а) (попр.,ДВ,бр.70 от 2000 г.) първоначална лицензионна такса за издаване на лицензията - 12 930 лв.;
б) годишна такса за контрол по изпълнението на лицензията - 0,3 на сто от годишните брутни приходи от лицензираната дейност без данък върху добавената стойност.
5. Държавната комисия по далекосъобщения да изготви и публикува съобщение за конкурса и да организира приемането на конкурсните документи до 2 октомври 2000 г.
6. Решението да се обнародва в "Държавен вестник" и в един централен ежедневник.
Министър-председател: Иван Костов
За главен секретар на Министерския съвет: Юлиана Николова

Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив