Решение № 638 от 11 септември 2003 г. за административно-териториални промени в границите на община Цар Калоян, област Разград, и община Иваново, област Русе

МС

Държавен вестник брой: 86

Година: 2003

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 02.10.2003

На основание чл. 28, ал. 2 във връзка с ал. 1, т. 7 от Закона за административно-териториалното устройство на Република България

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

РЕШИ:

1. Отделя от община Цар Калоян (RAZ36), област Разград, населените места с. Сваленик (65509) и с. Церовец (78433) и ги присъединява към община Иваново (RSE13), област Русе.

2. Предлага на Президента на Република България на основание чл. 98, т. 5 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 28, ал. 1, т. 7 и ал. 2 от Закона за административно-териториалното устройство на Република България да издаде указ за утвърждаване на промените в границите на община Цар Калоян, област Разград, и община Иваново, област Русе.

3. С влизането в сила на указа на Президента на Република България и в едномесечен срок от взаимно подписан протокол между общините Цар Калоян и Иваново министърът на финансите съгласно чл. 34, ал. 2 от Закона за устройството на държавния бюджет да извърши съответните промени във взаимоотношенията между централния бюджет и бюджетите на общините Цар Калоян и Иваново за 2003 г.

Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив