Решение за приемане на Доклада за дейността на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия за периода от 5 април 2007 г. до 18 ю

Народно събрание

Държавен вестник брой: 80

Година: 2007

Орган на издаване: Народно събрание

Дата на обнародване: 09.10.2007

Народното събрание на основание чл. 4, ал. 5 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия

РЕШИ:

1. Приема Доклада за дейността на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия за периода от 5 април 2007 г. до 18 юли 2007 г.
2. Настоява Министерският съвет да предприеме спешни и категорични мерки за изпълнение на задължението си по § 4 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия за осигуряване на необходимите работни помещения и технически средства за осъществяване работата на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия и за съхранение на архива на органите по чл. 1 от закона.
3. До 30 октомври министър-председателят да информира Народното събрание за изпълнението на т. 2.
-------------------------
Решението е прието от 40-то Народно събрание на 28 септември 2007 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив