Решение за промяна на участието на контингент от Въоръжените сили на Република България в операцията на Многонационалните коалиционни сили в Ирак

Народното събрание

Държавен вестник брой: 57

Година: 2008

Орган на издаване: Народното събрание

Дата на обнародване: 24.06.2008

Народното събрание на основание чл. 84, т. 11 от Конституцията на Република България и чл. 10 от Закона за изпращане и използване на български въоръжени сили извън територията на Република България

РЕШИ:

1. Прекратява участието в хуманитарната мисия по охрана на Центъра за временно задържане и закрила в лагера "Ашраф" като част от операцията на Многонационалните коалиционни сили в Ирак на контингент от Въоръжените сили на Република България в състав до 155 военнослужещи с личното си оръжие.
2. Разрешава продължаване участието на контингента по т. 1 в операцията на Многонационалните коалиционни сили в Ирак за изпълнение на задачи по сигурността на база "Гризли", лагер "Ашраф", за времето до 10 юли 2008 г. включително.
3. Разрешава участието в операцията на Многонационалните коалиционни сили в Ирак на контингент в състав до 155 военнослужещи с личното си оръжие за изпълнение на задачи по охрана на задържани лица, преминаващи програма за реинтеграция в обществото в база "Кропър" - Багдад, за времето от 15 юни до 31 декември 2008 г. включително.
-------------------------
Решението е прието от 40-то Народно събрание на 13 юни 2008 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.
Подпечатано с държавния печат.

Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив