Решение за разрешаване изпращането на механизиран взвод от Българската армия на подготовка в Кралство Холандия и транспортирането му до зоната на операцията на Стабилизиращите сили на НАТО (СФОР) в Босна и Херцеговина

НС

Държавен вестник брой: 64

Година: 2004

Орган на издаване: НС

Дата на обнародване: 26.08.2004

Народното събрание на основание чл.84, т. 11 от Конституцията на Република България и чл.26, т. 2 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България

РЕШИ:

1. Разрешава изпращането на механизиран взвод от Българската армия с обща численост до 40 души с личното си оръжие и боеприпаси на подготовка в Кралство Холандия в периода от 9 август до 17 септември 2004 г.
2. Разрешава изпращането в Кралство Холандия на два военнотранспортни самолета от Военновъздушните сили на Република България без въоръжение и специално оборудване на борда с екипаж до 8 военнослужещи в периода от 9 до 18 август 2004 г. и от 8 до 17 септември 2004 г. с цел транспортиране на личния състав с личното си оръжие и боеприпаси, необходими за подготовката по т. 1.
3. Разрешава изпращането в зоната на операцията на Стабилизиращите сили на НАТО (СФОР) на два военнотранспортни самолета от Военновъздушните сили на Република България без въоръжение и специално оборудване на борда с екипаж до 8 военнослужещи в периода от 18 до 29 октомври 2004 г. с цел транспортиране на личния състав с личното си оръжие и боеприпаси, необходими за участие на взвода по т. 1 в операцията на Стабилизиращите сили на НАТО (СФОР) в Босна и Херцеговина.

Решението е прието от ХХХIХ Народно събрание на 14 юли 2004 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив