Решение за разрешаване изпращането на механизиран взвод от Българската армия на подготовка в Кралство Холандия и транспортирането му до зоната на операцията на Европейския съюз в Босна и Херцеговина - "Алтея"

НС

Държавен вестник брой: 18

Година: 2005

Орган на издаване: НС

Дата на обнародване: 25.02.2005

Народното събрание на основание чл.84, т. 11 от Конституцията на Република България и чл.26, т. 2 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България

РЕШИ:

1. Разрешава изпращането на механизиран взвод от Българската армия с обща численост до 40 души с личното оръжие, бойните припаси и екипировката на подготовка в Кралство Холандия за времето от 21 февруари до 24 март 2005 г.
2. Разрешава изпращането в Кралство Холандия на два военнотранспортни самолета от Военновъздушните сили на Република България без въоръжение и специално оборудване на борда с екипаж до 8 военнослужещи за времето от 15 до 25 февруари 2005 г. и от 20 до 28 март 2005 г. с цел транспортиране на личния състав с личното оръжие, бойните припаси и екипировката, необходими за подготовката по т. 1.
3. Разрешава изпращането в зоната на операцията на Европейския съюз в Босна и Херцеговина на два военнотранспортни самолета от Военновъздушните сили на Република България без въоръжение и специално оборудване на борда с екипаж до 8 военнослужещи за времето от 18 до 28 април 2005 г. с цел транспортиране на личния състав с личното оръжие, бойните припаси и екипировката, необходими за участие на взвода по т. 1 в операцията на Европейския съюз в Босна и Херцеговина - "Алтея".

Решението е прието от ХХХIХ Народно събрание на 16 февруари 2005 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив