Решение за създаване на Временна комисия по искането на Борис Велчев, главен прокурор на Република България, за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Волен Николов Сидеров, народен представител в 40-то Народно събрание

НС

Държавен вестник брой: 42

Година: 2006

Орган на издаване: НС

Дата на обнародване: 25.05.2006

Народното събрание на основание чл.79, ал. 1 и 3 и чл.86, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл.31 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание

РЕШИ:

1. Създава Временна комисия със задача да проучи дали са налице достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер по искането на главния прокурор за възбуждане на наказателно преследване срещу народния представител Волен Николов Сидеров.
2. Комисията се състои от 10 народни представители, от които: трима от Парламентарната група на Коалиция за България, двама от Парламентарната група на Национално движение Симеон Втори и по един от Парламентарната група на Движение за права и свободи, Парламентарната група на Обединените демократични сили, Парламентарната група на Демократи за силна България, Парламентарната група на Коалиция "Атака" и Парламентарната група на Българския народен съюз.
3. Избира състав на комисията:
Председател: Надка Балева Янкова.
Членове: Ненко Викторов Темелков,
Надя Антонова Кочева,
Ясен Георгиев Янев,
Иван Матеев Иванов,
Фатме Муса Илияз,
Елеонора Николаева Николова,
Димитър Кинов Стоянов,
Борислав Иванов Българинов.
4. Временната комисия се избира за срок от един месец.

Решението е прието от 40-то Народно събрание на 11 май 2006 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив