Синектика консулт ООД

Адрес:
София 1113, кв. Изток, ул. Ф. Ж. Кюри 17, бл. 2, ет. 4, ап. 6
факс:
+359/ 2/971 38 43
уебсайт:
e-mail:
телефони:
+359/ 2/873 00 39, 873 95 94

Synectica е водеща българска компания за управление на човешките ресурси. От създаването на компанията през 1991 г., ние осигуряваме цялостни решения по подбора, мотивирането и развитието на персонала на производствени и търговски компании в цялата страна. Нашите клиенти имат възможност за избор на аутсорсинг от единични дейности до цялостни проекти.

В последните години в нашето портфолио има:

  •  5282  проекта за насочено търсене и подбор за експертни и мениджърски позиции;
  •  9720 оценки за професионална пригодност на потенциала за обучение и развитие;
  •  180   вътрешно-фирмени обучения;
  •  32 проекта за организационно развитие: анализ на бизнес процеси и оптимизация, работно натоварване, системи за бонусиране и мотивиране, изграждане на компетентностни модели и система за оценка и др.
  •  15 проучвания  на  нивата  на възнаграждения и консултации по човешки ресурси

 

От 2005 г. Synectica е стратегически бизнес партньор за България на Profiles International - световен лидер в on-line оценяването на персонала.

 

Нашите консултанти имат богат опит в подбора, обучението и управлението на персонала и са лично ангажирани към успеха на общата работа с нашите клиенти. Прилагайки психологическия подход в управлението на човешките ресурси, ние се стремим да изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти и кандидати за работа

Наши клиенти са: ДЕВНЯ ЦИМЕНТ; ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ; „ДРУЖБА –СТЪКЛАРСКИ ЗАВОДИ”; СОЛИД 55; ДАКС 96; СЕЙНТ-ГОБЕЙН ГРУП; ПОЛИХРОМ; РЕТАЛ БАЛКАН; СТС ХОЛДИНГ; ЕКО-ЕЛДА БЪЛГАРИЯ; ХЪНТЪР ДЪГЛАС; КСЕЛА БЪЛГАРИЯ; БРАУН МЕДИКЪЛ; ЕМОНИЯ ФАРМАТЕХ; НТВ МЕДИКАЛ; СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ; КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН; ТИ БИ АЙ ХОЛДИНГ ГРУП; ЕЙ АЙ ДЖИ ЛАЙФ; ПОК "ДОВЕРИЕ"; БУЛСТРАД; СОФТУЕР АГ; РИЛА СЪЛЮШЪНС; ФЕДЕКС; ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ; ЦЕНТЪР ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА и много други.

Нашите услуги:

  • Подбор и оценка на персонал
  • Вътрешнофирмени обучения: мениджърски умения; умения за водене на преговори; търговски умения; обслужване на клиенти; управление на времето и стреса; формиране на екипи и др.
  • Системи за атестация
  • Системи на възнаграждение, бонусни системи
  • Оценка на работна натовареност и продуктивност
  • • Длъжностни характеристики
  • • Проучване на нивата на работните заплати
  • • On-line системи за оценка и развитие на персонала

- Profile XT - измерва интелектуални способности, професионално значими качества и професионални интереси. Дава процент на съответствие за конкретна длъжност. Докладите съдържат подробна информация за изследваното лице, примерни въпроси за интервю, препоръки за управление. Докладите са достъпни на над 15 езика, като не се изисква външен експерт за интерпретация на резултатите. Използва се за подбор на персонал, оценка на наличен персонал, планиране на кариерата и обучения, създаване на профили на успешните служители за конкретна позиция.

- Checkpoint 360° - използва се за оценка и развитие на мениджърски персонал. Измерва способностите на лидерите, проверява резултатите от различни гледни точки и открива пътища за увеличаване на лидерските умения. Системата оценява професионалното развитие на Мениджърите чрез измерване на: 70 поведения, обединени в 8 области на компетенции и включените в тях 18 умения. Докладите съдържат подробна информация за силните страни и уменията, които се нуждаят от развитие, както и конкретни съвети за подобрението им.

- PASS - използва се оценка на индивидуалното трудово изпълнение на служители от всички нива - от изпълнителски до топ мениджърски. Оценката се извършва on-line и позволява бързо попълване, гарантира анонимност на оценката и автоматична обработка на резултатите. Системата PASS включва 2 типа показатели:

1.Ключови показатели за дейността – обективни измерители на дейността по отдели и направления, пряко обвързани с резултатите и индивидуалните постижения. Оценката се извършва от прекия ръководител.

2.Ключови компетенции – компетенции, които са необходими за изпълнението на дейността. Ключовите компетенции са операционализирани съобразно нивото на управление за: топ/среден мениджърски персонал и изпълнителски персонал. Оценката на компетенциите може да бъде извършена и чрез метода на 360 градусова оценка на персонал – от ръководител, колега, подчинен и самооценка.

PASS може да се приложи в два варианта: по ваш модел на ключови показатели и компетенции или по модул, разработен от консултантите на Synectica, който отразява спецификата на дейността на вашата компания.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 26.04   1336 г. – Франческо Петрарка изкачва връх Ванту – символичен рожден ден на алпинизма. 1802 г. – Наполеон Бонапарт подписва обща амнистия, която позволява...