Слънчев Дом Инженеринг АД

обл. София
Лице за контакти:
Йордан Вучев
Адрес:
1784 София, ул. Михаил Тенев 12, БЦ Евротур
телефон:
+359/ 88/423 24 04
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
202371369

Ние сме млада фирма, създадена през 2012 година, която специализира в проектирането, изграждането и поддръжката на фотоволтаични системи. Работим с водещи международни доставчици на оборудване, които не правят компромис с качеството на предлаганите модули, инвертори и компоненти. Фотоволтаичните ни системи гарантират сигурен добив на електрическа енергия в продължение на повече от 25 години при това с минимална поддръжка.

Фотоволтаичната енергия вече е една икономически изгодна алтернатива на традиционните енергийни източници, която оставя незначителен отпечатък върху околната среда. Залагайки на нея вие ефективно намалявате разходите си за ток и, като един благоприятен страничен ефект, спомагате за опазването на околната среда.

Целта ни в Слънчев Дом Инженеринг е да предложим иновативни енергийни решения за домакинства и предприемачи. Ние работим с грижа за доходността на вашите инвестиции и затова наш приоритет е да сме винаги гъвкави в ценообразуването си както към корпоративни, така и към крайни клиенти. Съобразявайки се с нуждите, бюджета и изискванията на всеки един клиент, изготвяме и изпълняваме оптималния проект, който да осигури желаните от Вас резултати.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 19.04   65 г. – разкрит е "Пизоновия заговор" срещу император Нерон. 548 г. – Тържествено е осветена базиликата Сан Витале в Равена от 27-ия епископ на...