Начало › Обяви › Счетоводни услуги от счетоводна кантора Ка-Ес консулт гр. Варна
Добави обява

Счетоводни услуги от счетоводна кантора Ка-Ес консулт гр. Варна

Подател: Георги Манов
Адрес: гр.Варна 9010 бул. “8-ми Приморски полк” 128, крило “Идис” (до НАП), офис 15
Email: office@ka-eskonsult.bg
Телефон: +359/ 88/778 78 52
Факс: +359/ 52/307 163
Уеб сайт: http://ka-eskonsult.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/kaeskonsult

Екипът на счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД e заедно от 1999г. и  работи като външно специализирано предприятие за комплексно счетоводно обслужване и правно-административни услуги, осигуряващ обезпечаване на финансово управленските потребности на предприятията.

Нашият професионализъм се основава на над 15 годишен опит в областта на счетоводството в различните отрасли на икономиката и днес ние обслужваме малки и средни предприятия от всички браншове. Ние се стремим да предоставим пълна и гарантирана защита на интересите на своите клиенти и благодарение на взаимно постигнатите успехи,си спечелихме признанието „добър партньор“. Ние Ви предлагаме експертна подкрепа при започването, развитието и успеха на вашия бизнес.

От самото начало счетоводна кантора „КА-ЕС консулт“ ООД работи с необходимия специализиран  финансово-счетоводен, правен и ТРЗ софтуер. Разполагаме и с всички съвременни комуникационни средства и поддържаме добра комуникация, по удобен за клиента начин като му представяме бързи отговори и информация.

За качественото и пълно счетоводно обслужване, за пълната и гарантирана защита на интересите на нашите клиенти, работим с високо квалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на счетоводството, данъците и правото.

 

Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Женевски конвенции
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 22.03   235 г. – Максимин Трак е провъзгласен за римски император. 238 г. – Гордиан I и неговият син Гордиан II са провъзгласени за римски императори. 1136 г. –...