Хевеа - Ким АД

гр. Мадан
Адрес:
4900 Мадан
факс:
+359/ 308/330 44
уебсайт:
e-mail:
телефони:
+359/ 308/230 10, +359/ 308/230 40
ЕИК:
120004548

"ХЕВЕА - КИМ" АД произвежда и предлага:

  1. Различни видове каучукови смеси и технически каучукови изделия
  2. Формови/пресови/ изделия: плътни колела - бандажи от Ф80 мм до Ф400 мм., гумени пръстени, предназначени за водене на транспортна лента, детайли за каростроенето и корабостроенето, пътна маркировка - конус и дефлектор, автопостелки, изделия за автоматични перални, маншети, фланци, втулки, изделия по чертежи или мостри от клиента, уплътнителни пръстени за пластмасови тръби и шахти за обратни води, гумени изделия за релсовия път на метрото и мн.др.
  3. Каучукови профили - плътни и порести, с проста и сложна конфигурация, комбинирани профили за корабни люкови закрития - тип "Мак Грегор",уплътнители за кабини на строителни и селскостопански машини/кранове,трактори и др./, шумо и виброизолатори за трамвайни релси, всички размери уплътнители тип "Лула" и ножови за хидротехнически съоръжения/саваци/,гумени изделия за флотационни фабрики, пресевни инсталации за инертни материали и мн.др.
Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 11.04   1079 г. – Със заповед на полския крал е екзекутиран епископа на Краков Станислас, който по-късно е канонизиран и става покровител на Полша. 1241 г. –...