Бенатова заби нож в гърба на bTV

26.09.2013 | 09:30
по статията работи: Ралица Стоянова
Репортерката прави предаване за Нова ТВ
Бенатова заби нож в гърба на bTV

Къде отива Миролюба Бенатова, след раздялата си с bTV?

Репортерката e решила да се впусне в ново амплоа и да прави свое предаване в Нова ТВ, информира в. "Стандарт". Тя е започнала работа с продуцентската къща "Телеман", която прави две предавания за Нова ТВ - "Дикоff" и "Горещо".

Новият проект с Миролюба Бенатова ще бъде третият, който хората на Ники Русакиев ще подготвят за частната медия. Засега от "Телеман" отказват подробности какъв тип предаване ще прави Бенатова и кога ще е стартът му.

Не е изключено на популярната журналистка да бъде поверено предаване, подобно на съботно-неделните издания, които Лора Крумова правеше, преди да излезе в майчинство, коментират телевизионери. Така Нова ТВ би могла да изпревари конкурента си с подобно издание, тъй като в най-популярната частна медия все още търсят кой да води временно "Тази събота" и "Тази неделя".

Бенатова е поредният новинар, който се раздели с bTV. Бившите водещи сутрешния блок - Ани Цолова и Виктор Николаев отидоха в Нова ТВ в началото на сезона и бяха сменени от Константин Караджов и Генка Шикерова.

Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 21.03   1191 г. – Целестин III става римски папа. 1201 г. – Българо-византийски войни: Започва Обсадата на Варна. 1590 г. – Персийско-османска война...