Миролюба Бенатова каза "чао" на bTV

25.09.2013 | 14:15
по статията работи: Ралица Стоянова
Репортерката поема нов път извън новините
Миролюба Бенатова каза "чао" на bTV

Миролюба Бенатова се разделя с bTV, за да поеме по нов професионален път, извън всекидневния поток на новините", съобщават от телевизията. 

Каква е причината разкрива самата репортерка в обръщение към медиите:

"Напускам bTV, но не и журналистиката. Решението ми да си тръгна от телевизията не е плод на моментни обстоятелства, а на дълго обмисляне от каква промяна имам нужда, за да продължа личния си професионален път. След 13 години в bTV чувствам, че нямам какво повече да дам, така че да съм полезна за развитието на телевизията. На този етап искам да се отдалеча от всекидневния информационен поток и да опитам предизвикателството - работа с по-малък екип, в проект, извън новините. bTV ми даде всичко необходимо, за да се развия и утвърдя успешно като телевизионен журналист. Благодаря на Люба Ризова и целия мениджърски екип за подкрепата в моменти на изпитание за професионализма и волята ни. Вярвам, че по-доброто за всички ни предстои", коментира Бенатова.

Репортерът не е първото лице на bTV, което напуска медията тази есен. Бившите водещи сутрешния блок - Ани Цолова и Виктор Николаев отидоха в Нова ТВ в началото на сезона и бяха сменени от Константин Караджов и Генка Шикерова.

Оцени статията:
5.00/2
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 19.04   65 г. – разкрит е "Пизоновия заговор" срещу император Нерон. 548 г. – Тържествено е осветена базиликата Сан Витале в Равена от 27-ия епископ на...