РАЙС ЕООД

гр. София
Адрес:
1680 София, ул. Невестина скала 18
телефон:
0700 17 507
e-mail:
уебсайт:
факс:
+359/2/ 974 37 57
ЕИК:
103596396

ИСТОРИЯ

РАЙС ЕООД е българска търговска фирма с 17 годишен опит в продажба и сервизиране на офис техника - копирни машини, принтери, скенери, презентационна и компютърна техника. Компанията предлага също и оптимизация на печатните услуги, аутсорсинг, лизинг, отдаване под наем на печатаща и сканираща техника.

За годините на своята дейност компанията  утвърди позициите си на пазара в България и изгради търговска и сервизна мрежа в регионалните центрове на страната: София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Хасково, Шумен, Ловеч, Горна Оряховица, Благоевград.

От 1995 датира партньорството РАЙС ЕООД - Minolta Austria office Vienna, от 2003 г. с Konica Minolta Austria, като към онзи момент е една от компаниите с права за внос, продажба и сервиз на  Коника Минолта за България. Контактът с Коника Минолта Европа е дал много на всички служители от РАЙС ЕООД и ние ще запазим своето уважение и коректност към марката завинаги.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Освен продажба на продукта, РАЙС ЕООД предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги, подходящи за архиви и библиотеки, офис продукти: многофункционални устройства, лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни машини, компютърни конфигурации, презентационна техника от световните производители i2S, XEROX, BROTHER, KIP, ОСЕ, DELL, INFOCUS, KYOCERA MITA, OKI, CANON, LEXMARK, ACER, KONICA MINOLTA, FUJITSU. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, РАЙС ЕООД разполага с богата складова наличност на продукти, консумативи и резервни части.

РАЙС ЕООД е съсредоточила основно усилия и ресурси към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери. Във фирмата работят 27 висококвалифицирани млади и амбициозни кадри - сертифициран търговски и сервизен персонал. С изградените в школата на РАЙС ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да отговори на клиентите си с успешната продажба на най-подходящите за партньорите продукти и сервизирането им в цяла България. В екипа на РАЙС ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успеха е доверието на клиентите.

ПАРТНЬОРСТВА

i2s Exclusive Distributor

Френската компания е производител на професионални скенери за книги (ръчни и автоматични), подходящи за библиотеки, университети, държавни организации за архивиране на книги и документи от формат А3 до 2хА0 във файлове с високо качество и същевременно щадящи физическото състояние на оригинала.

Xerox Partner

В продължение на повече от половин век Xerox е лидер в документните технологии и услуги. Компанията продължава да се изгражда, стъпвайки на това наследство от иновации. След придобиването на Affiliated Computer Services, Xerox понастоящем е водещо предприятие по отношение на бизнес процесите и управлението на документите, предлагайки голямо разнообразие от глобализирани услуги. Новият Xerox е отдаден на иновациите, услугите и дава на своите клиенти свободата да  се фокусират върху най-важното за тях - същината на техния бизнес.

Brother Partner

Brother активно разработва и предлага на пазара устройства, които представят данните посредством нови методи. В областта на печатните устройства компанията е разработила лазерни, мастиленоструйни и други печатни технологии, които намаляват шума от устройствата в офиса. Японският производител подобрява както работата на своите устройства (като високоскоростна обработка на изображения и цветни скенери), така и качеството на изображенията. Прогреса се изразява и в разработването на продукти с използване на ISDN комуникации и технологии за обработка на бази данни. Нещо повече, в допълнение към технологичните новости направени в медия за съхраняване на данни, като твърди дискове и оборудване за прецизно измерване и обработка базирано на лазерна технология, Brother активно проучват и разработват нови материали за тонери за лазерни принтери и мастилени ленти, които се използват за трансферен печат. BROTHER предлага пълноценни, опростени за опериране решения за офиса, които освен с ниска първоначална инвестиция се отличават и с конкурентна себестойност на копие и издържливост при работа във времето.

OCE

ОСЕ е един от водещите производители и доставчици в света на професионални системи за управление на документооборота. Широката гама от решения на марката включва системи за принтиране и копиране в офиса, високоскоростни дигитални производствени принтери и широкоформатни принтиращи системи едновременно за техническа документация и цветни графики. Компанията е основана през 1877 г., с главна квартира във Валено, Холандия и е активна в над 90 държави, като има повече от 23 000 служители. Клиенти от целия свят използват системите за техническа документация ОСЕ в производството, архитектурата, инжинеринга и конструкциите. Ежедневно, високоскоростни ОСЕ принтиращи системи произвеждат милиони транзакционни документи като банкови отчети и бюлетини. ОСЕ машините също така работят в сектора „печат по изискване”, в производството на вестници, документоуправлението на широкоформатни цветни изображения и много други.

KIP

KIP е водещ прозиводител на дигитални принтери и решения за сканиране на цветни и черно-бели документи до 36". Компактни по размери и с ефективен дизайн, широкоформатните системи на KIP за дигитален печат осигуряват висока скорост на печат и ниска цена на експлоатация с лесен за употреба цветен сензорен екран, който позволява на потребителя да избира от 23 различни езици за оперторския дисплей. Като световен лидер в широкоформатния печат, KIP предлага широка гама от продукти за сканиране и дигитален печат, която отговаря на все по нарастващото търсене на бързо, висококачествено и ефективно по отношение на разходите цифрово възпоризвеждане.

InFocus

InFocus е индустриален пионер и глабален лидер на пазара на визуални комуникации. Дигиталните дисплей на компанията правят блестаящите идеи брилиантни навсякъде, където хората се събират за да общуват и да се забавляват - срещи, презентации, класни стаи и всекиднвени по целия свят. Подкрепена от повече от 20 години опит и иновации в технологията на дигиталните дисплеи, компанията е отдадена на това да помага на хората да общуват, да си сътрудничат, да създават и да бъдат по-ефективни всеки ден.

Kyocera Mita

Лазерните принтери и цифровите многофункционални устройства на KYOCERA MITA са известни преди всичко със своята уникална технология ECOSYS, чиито отличителни черти са икономичен печат, екологичност, модулност и висока надеждност. Дългогодишния опит на KYOCERA в керамичната технология е позволил на компанията да създаде барабан с устойчиво покритие, с изключително дълъг живот. Устройствата от тази марка поддържат всички стандартни емулации плюс собствения програмен език на контролера Prescribe, който е мощно средство за създаване на индивидуални системни решения за печат.

ГАРАНЦИИ

РАЙС ЕООД предлага пълната гаранция на производителите за всички посочени изделия, която е различна за отделните продукти. За продукти от среден и висок клас се предлага възможност за пълно гаранционно обслужване от 48 до 60 месеца.

Като фирма с офиси на територията на цялата страна, РАЙС ЕООД смята да затвърди завоюваните лидерски позиции като доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални машини от среден и висок клас. Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в РАЙС ЕООД е да се запази традицията на доброто обслужване, като максимално се отговори на изискванията на клиентите и навременно да се предлагат най-новите продукти и услуги.

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Настолни и преносими компютри, матрични и мастилено струйни принтери, плотери, презентационна техника отToshiba, NEC, Dell, Infocus, Acer, HP, Oki, Fujitsu.

Софтуер за управление на документоборота

СЕРТИФИКАТИ

Дружеството е сертифициранo по системата за управление на качеството ISO 9001:2008, сертификат No BG16568Q/06.03.2005, издаден от BVQI Bulgaria.

ОСНОВНИ ПАРТНЬОРИ

Държавни организации, общини, учебни заведения, болници, големи, средни и малки държавни и частни търговски и производствени компании, рекламни агенции, копирни бюра.

В днешния модерен свят на бързо развиващите се технологии и непрекъснато увеличаваща се информация, РАЙС ЕООД желае да улесни в избора на техника своите партньори и да се превърне в необходим консултант в неговата работа с продуктите и услуги, които предлага.

Философия: "Ние сме винаги близо до вас"

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 19.03   238 г. – Гордиан I e провъзгласен от сената за антиимператор на Максимин Трак. Неговият син Гордиан II e сърегент. Двамата управляват само до 9 април. 238 г. е...