Кандидатствайте онлайн за Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ!*

16.01.2012 | 13:10
по статията работи: Лили Бончева
Най-престижните призове за корпоративна социална отговорност ще бъдат раздадени в края на февруари 2012 г. за девета поредна година
Кандидатствайте онлайн за Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ!*
Снимка: БФБЛ

*Econ.bg е медиен партньор на конкурса

От Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) напомнят, че крайният срок за набиране на социално отговорни проекти е 27 януари 2012 г. Тази година кандидатстването за Годишните награди за отговорен бизнес е изцяло по електронен път. Формулярът за кандидатстване е достъпен на сайта на БФБЛ – www.bblf.bg, а стремежът е всички кандидатури да бъдат напълно съпоставими и достъпни онлайн, в база данни от успешно реализирани социално отговорни проекти.
В конкурса могат да участват компании и организации от цялата страна, независимо дали са членове на Форума или не.  Категориите, в които ще се състезават са "Инвеститор в обществото”, "Инвеститор в околната среда”, "Инвеститор в човешкия капитал”, "Инвеститор в образованието” и "Маркетинг, свързан с кауза”. Предвижда се и специална награда за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие. Журито на наградите на БФБЛ се състои от 13 изтъкнати личности с разнообразни професионални квалификации, което гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Призовете ще бъдат раздадени от министрите на икономиката, социалната политика, екологията и образованието на тържествена церемония в края на февруари 2012 г. Вече девет години мисията на Наградите за отговорен бизнес е добрите бизнес практики да служат като пример за бизнеса в България и корпоративната социална отговорност (КСО) да се превърне в интегрална част от фирмената политика и бизнес стратегията на компаниите у нас.

Българският форум на бизнес лидерите е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите и е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Членовете на Форума са успешни български и международни фирми и организации, които съзнателно спазват принципите, посочени в Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ. Броят на компаниите, подписали и приели Стандарта като част от своята корпоративна политика, надвишава 1500 в цяла България.

За повече информация: Гергана Куцева, Български форум на бизнес лидерите, тел: 986 52 02, GSM: (+359 888) 12 55 04, e-mail: office@bblf.bg, Gergana.Kutseva@bblf.bg и на www.bblf.bg.

Оцени статията:
5.00/2
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 19.03   238 г. – Гордиан I e провъзгласен от сената за антиимператор на Максимин Трак. Неговият син Гордиан II e сърегент. Двамата управляват само до 9 април. 238 г. е...