Временни промени в движението в София

03.09.2011 | 11:20
по статията работи:
Срокът за промяна на маршрутите на тролейбусна линия 8 и автобусни линии 73, 74, 76 се удължава до 31 октомври. Част от Южната дъга ще бъде напълно затворена за 3 дни
Временни промени в движението в София

Срокът за промяна на маршрутите на тролейбусна линия 8 и автобусни линии 73, 74, 76 се удължава от 4.30 ч. на 1 септември до 24.00 ч. на 31 октомври при запазена временна организация на движение. Тролейбусна линия 8 ще се движи от болница "Св. Анна"
до Военномедицинска академия по действащите разписания. Това информира БТА, позовавайки се на информация на Столичната община.

  • Автобусна линия 73 в посока към кв. "Г. Делчев" ще се движи от ул. "Г. Делчев" надясно по бул. "България" и наляво по ул. "Т. Каблешков", до крайна станция "Г. Делчев".
  • Линия 74, в посока кв. "Г. Делчев" ще се движи от бул. "Акад. Иван Гешов" надясно по бул. "България" и наляво по ул. "Т. Каблешков" до крайна станция "Г. Делчев".
  • Автобусна линия 76, в посока кв. "Г. Делчев" ще се движи от бул. "България" направо до ул. "Т. Каблешков" и наляво по ул."Т.Каблешков" до крайна станция "Г. Делчев" по маршрута двупосочно.

До 15 януари 2012 год. автобусни линии 1 и 2 се обединяват като линия 1. Колите, включващи се в нея, ще се движи от автостанция "Гео Милев" до Кокалянско ханче, а част от курсовете ще бъдат удължавани до с. Кокаляне.

От 8.00 до 18.00 ч. на 4 септември от 8.00 до 18.00 ч. на 5 септември ще бъде стеснено северното платно на бул. "Сливница".

На 21 септември до 11 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по североизточното платно на моста по бул. "Драган Цанков" над ул. "Тинтява". Движението ще се извършва двупосочно в югозападното пътно платно.

В периода 4-7 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по Околовръстния път между пътния възел "Симеоново" и пътния възел "Младост" с изключение на превозните средства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, в която е въведена забраната.

Следната промяна в маршрута на автобус 111 ще бъде факт за времето, през което пътят е затворен:

От 04.30 часа на 04 септември до 4.30 часа на 07 септември настъпва временна промяна на автобусна линия № 111 в посока ж.к. „Младост” 1 – от Околовръстен път наляво по бул. „Симеоновско шосе”, ул. „Проф. д-р Иван Странски”, ул. „Акад. Стефан Младенов”, ул. „8 декември”, бул. „Св. Климент Охридски”, бул. „Андрей Ляпчев”, бул. „Ал. Малинов” и по бул. Андрей Сахаров” по маршрута до крайна станция в ж.к. „Младост” 1 двупосочно.

От 7 септември до 11 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по южното локално платно между Бистришко шосе и старата пътна връзка към кв. "Младост", като движението в посока към град Пловдив ще се извършва по обходен маршрут.

Следната промяна в маршрута на автобус 111 ще бъде факт за времето, през което пътят е затворен:

От 04.30 часа на 07.09.2011 г. до 24.00 часа на 11.09.2011 г. настъпва временна промяна на маршрута на автобусна линия № 111 в посока ж.к. „Младост” – от южното локално платно на Околовръстен път по Бистришко шосе, ул. „Рачо Петков Казанджията”, пътен възел „Младост”, бул. „Ал. Малинов” по маршрута до ж.к. „Младост” 1.

Спира се движението на тролейбус номер 9 по лявото платно на бул. "Сливница" от "колелото" на "Сточна гара" до ул. "Г. Раковски" на 4 и 5 септември от 8.00 до 18.00 часа във връзка с резитба на дървета.

Тролейбус номер 9 ще се движи от ул. "Г. Раковски" надясно по бул. "Сливница", надясно по бул. "В. Левски" до бул. "П. Евтимий" и по маршрута си двупосочно по действащото
разписание.

ДЗЗД "Ландарх-консулт-Пети сезон" ще извърши резитба на дървета съгласно писмо-разрешение на дирекцията "Зелена система" при Столичната община.    

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 08.06   68 г. – Римският сенат провъзгласява Галба за император. 1624 г. – Земетресение разтърсва Перу. 1783 г. – Вулканът Лаки в Исландия изригва в продължение...