Има ли опасност новият ви iPhone да се счупи на две? (Видео)

24.09.2014 | 11:21
по статията работи: Симеон Досев
Вижте колко сила е нужна, за да се огъне най-големият модел на Apple
Има ли опасност новият ви iPhone да се счупи на две? (Видео)

Купувате си новия iPhone 6 Plus и той се чупи на две докато го носите в джоба си. Е, бъдете спокойни, едва ли ще се случи точно това.

Оказва се обаче, че новият модел на Apple вероятно има проблем с огъването. В социалните мрежи вече се появиха редица снимки на леко огънати устройства. За да докажат дали наистина има шанс да се случи подобно нещо, от Unbox Therapy решиха да направят тест с новия iPhone 6 Plus.

Видеото показва как мъж се опитва да счупи с голи ръце устройството на две. В един момент изглежда, че това наистина ще се случи, но в крайна сметка колкото и сила да прилага, единственият резултат бе леко огъване на алуминиевата облицовка.

От експеримента е видно, че за да се огъне iPhone 6 е нужна доста голяма сила, затова не е ясно как и дали изобщо смартфонът може наистина да се счупи докато си го носите в джоба. Въпреки това обаче някои технологични журналисти препоръчаха на потребителите на големия iPhone да носят по-широки дънки.

Вижте и самото видео:

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 25.04   1154 г. – Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск. 1699 г. – Състои се сватбата на немския граф Лудвиг Крафт фон Насау-Саарбрюкен и...