КФН с осем решения за пенсионни компании

17.04.2019 | 15:35
по статията работи: econ.bg
Комисията за финансов надзор (КФН) издаде осем решения, с които издава одобрения и съгласувания на 7 пенсионноосигурителни компании
КФН с осем решения за пенсионни компании
Снимка: БГНЕС

Комисията за финансов надзор (КФН) издаде осем решения, с които издава одобрения и съгласувания на 7 пенсионноосигурителни компании.

Регулаторът одобри Даниела Панова Петкова, Ангелинка Стоянова Петрова, Васил Любенов Яначков, Димана Ангелова Ранкова и Мирослав Крумов Маринов за членове на Управителния съвет на ПОК "Доверие" АД. Със същото решение издава одобрение на Гералд Вебер, Клаус Мюледер, Петер Хьофингер и Сдружение "Конфедерация на независимите синдикати в България" (КНСБ) за членове на Надзорния съвет на същата компания. Одобрява и Герхард Грунд за независим член на Надзорния съвет на ПОК "Доверие" АД.

С друго свое решение КФН одобри Дойчо Динев Дойчев за член на Съвета на директорите на "Пенсионноосигурителен институт" АД.

Одобрение е издадено и на Владислав Русев Русев, Павлин Деков Петков, Цветомир Серафимов Илиев за членове на Управителния съвет на ПОД "Алианц България" АД. Със същото решение са одобрени и Валерий Петров Петров и на Кристоф Плейн – за членове на Надзорния съвет, а  Иван Паскалев Паскалев – за прокурист на същото дружество.

Регулаторът одобри Минко Христов Герджиков, Венелин Иванов Милев и Андрей Илиев Шотов за членове на Съвета на директорите на ПОК "Бъдеще" АД, а Трифон Генчев Грудев и Йордан Горанов Генчев – за независими членове на Съвета на директорите на същото дружество.

Одобрени са и Силвия Тенчева Габровска и Георги Петров Личев за членове на Управителния съвет на ПОК "Топлина" АД.

Комисията одобри Николай Димитров Борисов за независим член на Надзорния съвет на Пенсионноосигурително акционерно дружество "ЦКБ-СИЛА" АД.

С друго свое решение Надзорът одобри Йоанис Парменион Партениотис за независим член на Съвета на директорите на ПОК "СЪГЛАСИЕ" АД, а Огнян Николов Георгиев за член на Съвета на директорите на същото дружество.

Издадено е и съгласуване избора на ПОК "Доверие" АД "КПМГ Одит" ООД и "ПрайсуотърхаусКупърс Одит" ООД да бъдат одитори, които да извършат проверка и заверка на годишните финансови отчети за 2019 г. на пенсионноосигурителното дружество и управляваните от него фондове.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
На Гергьовден: - Георги, не пи ли достатъчно??? - Трай и сипвай, че трябва да се прибирам вкъщи да се боря с ламята...
На този ден 07.12   1732 г. – Кралската опера в Лондон отваря врати. 1787 г. – Делауър става първият американски щат, ратифицирал Конституция на САЩ. 1815 г. – Френският...