Кирил Рашков остава в затвора

22.12.2011 | 10:40
по статията работи:
Районният съд в Асеновград не уважи искането на адвокатите на Рашков за налагане на по-лека мярка "домашен арест"
Кирил Рашков остава в затвора

Кирил Рашков (известен като Цар Киро) остава в затвора до 23 януари 2012 год., когато е заседанието на съда по делото, заведено срещу него за заканите за убийство, съобщи Дарик радио.

Рашков е обвинен за отправените от него две закани за убийство- към настойницата на прегазения на 23 септември в Катуница Ангел - Иванка Петрова и към мъжа, с когото тя живее на семейни начала - Веселин Христов, припомня БНР.

Районният съд в Асеновград не уважи искането на адвокатите на Рашков - Хари Харалампиев и Даниел Ангелов за налагане на по-лека мярка "домашен арест", заради тежкото му здравословно състояние, предаде БГНЕС.

Пред съда бе представена тройна медицинска експертиза, подписана от кардиолог, ендокринолог и съдебен лекар от УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

Тримата лекари се явиха като вещи лица на днешното съдебно заседание и заявиха, че здравословното състояние на Кирил Рашков към момента не е толкова тежко, но ако се влоши може да бъде преместен в стационара на затвора или в специализирано за лишени от свобода лечебно заведение в София.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 15.04   1715 г. – В Южна Каролина индианците убиват 90 английски заселници, което става повод за започване на войната между англичаните и индианците. 1795 г. – Литва е...