Не знаем да вярваме ли на финансовите институции или не

04.02.2009 | 16:10
по статията работи: Лили Бончева
Българските граждани са раздвоени относно това дали биха могли да се доверят напълно на финансовите институции у нас, сочат резултатите от анкета на Econ.bg
Не знаем да вярваме ли на финансовите институции или не

Българските граждани са раздвоени относно това дали биха могли да се доверят напълно на финансовите институции у нас. Това сочат резултатите от анкета на Econ.bg, проведена в периода 26 януари - 2 февруари 2009 г. Въпросът в нея беше: "Имате ли доверие във финансовите институции?"



Графика: Резултати от анкета на Econ.bg  с въпрос "Имате ли доверие във финансовите институции?", проведена сред читателите на портала в периода 26 януари - 2 февруари 2009 г.


15 на сто от анкетираните заявяват, че имат пълно доверие в тези институции.

36% имат доверие, но само в някои от тях.

Същият е делът на хората, чието мнение е на противоположния полюс – 36 на сто казват, че нямат доверие във финансовите институции, защото световната икономическа криза ги застрашава.

13% от анкетираните отговарят, че не могат да преценят, тъй като нямат достатъчно информация за икономическите процеси, които протичат у нас и в глобален мащаб.

Все още е отворена за гласуване най-новата анкета на Econ.bg, отново посветена на световната криза и отражението й у нас. Въпросът в нея е: "Ще се справи ли с кризата българският бизнес?". В нея бихте могли да дадете своя глас до понеделник (9 февруари 2009 г.)
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 14.06   987 г. – По нареждане на Самуил е убит брат му Арон, обвинен в сътрудничество с византийците. 1645 г. – Английската революция: В Битката при Нейзби главната...