Споделяне на Instagram видео е възможно вече и през телефона

08.08.2013 | 17:15
по статията работи: Петя Бързилска
Дължината на видеото може да е идеална за реклами
Споделяне на Instagram видео е възможно вече и през телефона

От интернет платформата Instagram обявиха ъпдейт на апликацията с допълнителна функция, за която потребителите настояваха още с въвеждането на възможността за споделяне на видео през юни, коментираха от „Уошингтън Поуст“.

Ползвателите на приложението, които харесват правенето на 15-секундните Instagram видеа, сега ще имат възможността да ги споделят чрез телефоните си, съобщиха от компанията. При качване на видеото, потребителите ще имат възможност да го отрежат по тяхна преценка, така че да не се губи желаният фокус.

Instagram също така добавя няколко трика към апликацията, като например възможността да се оправят снимки само с едно докосване на iOS устройствата. Instagram ще поддържа и видео за потребителите на Android, които използват Android 4.0 Ice Cream Sandwich. От компанията казаха, че „ това е желание номер едно на Android общността“.

Instagram представи видео допълнението си през юни с уточнението, че ще даде на своите потребители 15 секунди за запис в отговор на само шестте възможни в приложението на Twitter, Vine. Даденото време е по-подходящо за записването на смислено видео и в същото време удобно за споделяне в социалните мрежи, заявиха от компанията.

Видео приложението към Instagram дава и възможността за използването на определен филтър - функция, характерна и за споделянето на снимки.

Според някои дължината на видеото е идеална за видео реклами – нещо, което компанията-майка на Instragram, Facebook, има интерес да постигне.

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 24.04   1479 г. пр.н.е. – Тутмос III става фараон на Египет. 1184 г. пр.н.е. – Гърците влизат в Троя с помощта на Троянски кон (по предания). 1771 г. –...