Спряха единствената онлайн услуга на КАТ

08.11.2012 | 09:03
по статията работи: Лили Бончева
Сайтът на КАТ, чрез който гражданите можеха да правят справки за наказанията си, наложени от пътната полиция, вече не работи
Спряха единствената онлайн услуга на КАТ

Сайтът на КАТ, чрез който гражданите можеха да правят справки за наказанията си, наложени от пътната полиция, е спрян. От МВР обещават от петък да тръгне нов сайт със същите услуги, който ще бъде част от страницата на МВР.

"От година и половина нищо не се случава в този сайт. Има недовършенва работа, хората да си проверяват контролните точки. Не се е развило, защото нямахме съдействие”, обясни пред bTV Минко Лазаров, управител на фирмата, която разработва и поддържа системата.

Спряната страница беше създадена през 2010 г. До затварянето на сайта са регистрирани над 150 000 души, ползвали услугите му.

Електронна проверка за акт, за това кога изтича, на каква стойност е, както и възможността да бъде запазен час за получаве на книжка, бяха основните услуги на сайта. През последните месеци обаче все по-малко хора са се възползвали от нея. Друга причина за закриване на страницата е, че при стартирането ѝ било обявено, че шофьорите ще може да проверяват колко контролни точки имат в талона. Тази услуга така и не беше предоставена.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 16.04   1071 г. – С превземането на Бари Италия се освобождава напълно от Византийска власт. 1346 г. – В Скопие Стефан Душан обявява създаването на Сръбско царство,...