Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

18.02.2014 | 15:39
по статията работи: Надежда Стоянова
Ути Бъчваров пак променя „Бързо, лесно, вкусно“
Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

Екранният топкулинар Ути Бъчваров отново има изненади за своите почитатели. Специалистът от край време се опитва да бъде полезен на кулинарните дебютанти и сега изглежда намери най-правилния вариант.

В новия формат на предаването му „Бързо, лесно, вкусно: Рецептата на деня“ той калкулира колко струва всяка от рецептите. Всеки път ще готви с продукти за четири порции и в края на предаването ще бъде показвана т. нар. „касичка на потребителя”. В нея зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

Вярвам, че новият формат на „Бързо, лесно, вкусно” ще се хареса зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време”, коментира водещият.

Какви са другите промени във формата, четете на страницата на Kulinar.bg.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 25.11   1120 г. – Белия кораб потъва близо до Нормандския бряг. 1667 г. – Опустошително земетресение в Кавказ причинява смъртта на 80 хил. души. 1741 г. – С...