Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

18.02.2014 | 15:39
по статията работи: Надежда Стоянова
Ути Бъчваров пак променя „Бързо, лесно, вкусно“
Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

Екранният топкулинар Ути Бъчваров отново има изненади за своите почитатели. Специалистът от край време се опитва да бъде полезен на кулинарните дебютанти и сега изглежда намери най-правилния вариант.

В новия формат на предаването му „Бързо, лесно, вкусно: Рецептата на деня“ той калкулира колко струва всяка от рецептите. Всеки път ще готви с продукти за четири порции и в края на предаването ще бъде показвана т. нар. „касичка на потребителя”. В нея зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

Вярвам, че новият формат на „Бързо, лесно, вкусно” ще се хареса зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време”, коментира водещият.

Какви са другите промени във формата, четете на страницата на Kulinar.bg.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Женевски конвенции
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 19.04   65 г. – разкрит е "Пизоновия заговор" срещу император Нерон. 548 г. – Тържествено е осветена базиликата Сан Витале в Равена от 27-ия епископ на...