Турските гастарбайтери затапиха ГКПП “Капитан Андреево”

20.07.2019 | 10:10
по статията работи: econ.bg
30-40 минути отнема обработката на автомобил на граничния пункт “Капитан Андреево”
Турските гастарбайтери затапиха ГКПП “Капитан Андреево”
Снимка: под лиценза на creative commons

Опашки от автомобили се образуват на границата ни с Турция, на ГКПП “Капитан Андреево”, заради прибиращите се гастарбайтери, предава кореспондентът на БГНЕС за региона.

“Заради интензивния трафик, са отворени всички автоматизирани места на „Изход”. Преминаването на един автомобил отнема 30-40 минути”, обясни началникът на пункта Емил Гочев.

Трафикът през ГКПП “Капитан Андреево” е особено засилен през лятото, а от средата на юли и наближаващия месец август, прибиращите се от Западна Европа към Турция гастарбайтери стават все повече. Само в петък, 19 юли, през пункта са преминали 9 000 автомобила и близо 30 000 пътници, а днес се очаква те да бъдат още повече.

Пунктът работи на пълен капацитет, но въпреки това се образуват опашки. 

 

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 12.12   1443 г. – Варненски кръстоносен поход: В Битката при Златица настъплението на кръстоносците, предвождани от Владислав III и Янош Хуняди, към Одрин е спряно от силна...