Турските гастарбайтери затапиха ГКПП “Капитан Андреево”

20.07.2019 | 10:10
по статията работи: econ.bg
30-40 минути отнема обработката на автомобил на граничния пункт “Капитан Андреево”
Турските гастарбайтери затапиха ГКПП “Капитан Андреево”
Снимка: под лиценза на creative commons

Опашки от автомобили се образуват на границата ни с Турция, на ГКПП “Капитан Андреево”, заради прибиращите се гастарбайтери, предава кореспондентът на БГНЕС за региона.

“Заради интензивния трафик, са отворени всички автоматизирани места на „Изход”. Преминаването на един автомобил отнема 30-40 минути”, обясни началникът на пункта Емил Гочев.

Трафикът през ГКПП “Капитан Андреево” е особено засилен през лятото, а от средата на юли и наближаващия месец август, прибиращите се от Западна Европа към Турция гастарбайтери стават все повече. Само в петък, 19 юли, през пункта са преминали 9 000 автомобила и близо 30 000 пътници, а днес се очаква те да бъдат още повече.

Пунктът работи на пълен капацитет, но въпреки това се образуват опашки. 

 

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 05.12   1492 г. – Христофор Колумб става първият европеец, който стъпва на остров Испаньола (днес Хаити и Доминиканска република). 1848 г. – Калифорнийска златна...