Финансират 11 общински болници със средства от ЕС

01.12.2010 | 12:10
по статията работи:
Много малко лечебни заведения са изявили желание за преструктуриране в болници за долекуване
Финансират 11 общински болници със средства от ЕС

Министерският съвет прие изменение към допълнението на концепцията за болнично преструктуриране, съобщи пресслужбата на кабинета. С решението се определят 11 общински болници, които да се финансират със средства от ЕС по ОП "Регионално развитие" за предлагането на услуги за продължително лечение.

Промените в концепцията се налагат, тъй като много малко лечебни заведения са изявили желание за преструктуриране в болници за долекуване. С промените се дава възможност на клиниките да получат финансиране за развиване на дейности както за активно, така и за продължително лечение, предаде БТА.

11-те общински болници, които отговарят на критериите и ще могат да получат средства за развиване на грижи за активно и продължително лечение, са клиники в малки населени места - Белоградчик, Тетевен, Бяла, Тутракан, Омуртаг, Елхово, Свиленград, Крумовград. Девин, Разлог и Етрополе

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 01.07   69 г. – Веспасиан е издигнат за император на Римската империя от легионите. 1097 г. – Битка при Дорилеон: Кръстоносците водени от принц Боемунд I Антиохийски...