Шефът на "Топрофикация-София" не иска служителите му да протестират срещу смяната му

23.07.2014 | 09:05
по статията работи: Мина Стойчева
Независимо от това те са готови да стачкуват пред Столична община утре
Шефът на "Топрофикация-София" не иска служителите му да протестират срещу смяната му
Снимка: Булфото

Шефът на „Топлофикация-София“ Стоян Цветанов заяви в обръщение към своите служители, че не иска да се организира протест срещу очакваната негова смяна. „Призовавам през тези дни да продължим да работим конструктивно и отговорно“, каза той във връзка с информацията, че общо 1466 служители в компанията готвят протестни действия срещу неговата смяната от поста на изпълнителен директор, която готви Столичния общински съвет. Според Цветанов стачката само би попречило на нормалното функциониране на „Топлофикация-София“, информира в-к „24 часа“.

Независимо от това служителите все пак ще излязат на протест пред Столична община утре в 14.00 часа. Получено е разрешение от компетентните органи за провеждането на протестните действия. Предприети са също така всички мерки да не се нарушава обществения ред.

Припомняме, че причина за исканата от страна на Столична община оставка на Стоян Цветанов е, че "Топлофикация-София" има повече от 60 млн. лв. в Корпоративна търговска банка (КТБ). След като стана ясно, че КТБ няма да бъде отворена на 21 юли, тези средства, заедно с останалите влогове в банката, останаха блокирани в нея.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 12.04   238 г. – Римският император Гордиан II загива в битка с Максимин Трак, а баща му, съимператор Гордиан I се самоубива, научавайки за смъртта на сина си. 467 г....