ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 73 ОТ 5 АПРИЛ 2007 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА КОНТРОЛ НАД ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА, ОГНЕСТРЕЛНИТЕ ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИТЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 169 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1999 Г. (ДВ, БР. 78 ОТ 1999 Г

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 73 ОТ 5 АПРИЛ 2007 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА КОНТРОЛ НАД ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА, ОГНЕСТРЕЛНИТЕ ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИТЕ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 169 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1999 Г. (ДВ, БР. 78 ОТ 1999 Г.)

Обн. ДВ. бр. от 17 Април 2007г.
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
ПОСТАНОВИ:
§ 1. В се правят следните изменения и допълнения:
1. В ал. 1 навсякъде след думите "взривни вещества" се поставя запетая и се добавя "огнестрелни оръжия и боеприпаси" и след думите "приложение № 19" се добавя "и 20".
2. В ал. 2:
а) в основния текст навсякъде след думите "взривни вещества" се поставя запетая и се добавя "огнестрелни оръжия и боеприпаси";
б) в т. 2 след думите "взривни вещества" се добавя "огнестрелни оръжия и боеприпаси" и се поставя запетая.
3. В ал. 3 след думите "взривни вещества" се поставя запетая и се добавя "огнестрелни оръжия и боеприпаси".
4. В ал. 4 след думите "взривни вещества" се добавя "огнестрелни оръжия и боеприпаси" и се поставя запетая.
5. Алинея 6 се отменя.
§ 2. В се създават ал. 4 и 5:
"(4) При внос и износ от Република България на ВВООБ през българско гранично митническо учреждение - външна граница на ЕС, контролните талони на издадените разрешения се попълват от митническите учреждения и в 14-дневен срок се изпращат на органа, издал разрешението.
(5) При пренасяне през територията на Република България на ВВООБ от страна - членка на ЕС, за друга страна - членка на ЕС, контролните талони на издадените разрешения се попълват от лицата, получили разрешенията, и в 14-дневен срок се изпращат на органа, издал разрешението."
§ 3. В се създава ал. 5:
"(5) При транзитно пренасяне на ВВООБ през територията на Република България контролните талони на издадените разрешения се попълват от лицата, получили разрешенията, и в 14-дневен срок се изпращат на органа, издал разрешението."
§ 4. В от допълнителните разпоредби след числото "18" съюзът "и" се заменя със запетая, а след числото "19" се добавя "и 20".
§ 5. Създава се :
"Приложение № 20 към чл. 29а, ал. 1
Array
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив