Международната и българската комуникационна общност се събира в София на PR Conference 2020

05.03.2020

“The PR animal of the future”| PR Conference 2020 ще събере на едно място водещи представители на международната и българска PR общност, които заедно ще проследят новите тенденции в комуникационната индустрия.  Конференцията ще се проведе на 5 март 2020 г. от 12:00 до 16:20 часа в хотел Интерконтинентал, София. 

Специални гост-лектори са представителите на Международната общност на комуникационните консултанти (ICCO) Нитин Мантри и Барбара Гейтс, а към тях ще се присъедини и Марк Глоувър. Заедно с българските си колеги те ще коментират темите за променящата се професия на PR специалиста и промяната на комуникациите в условията на новия дигитализиран свят.

Нитин Мантри e президент на ICCO  и Асоциацията на консултантите по връзки с обществеността на Индия (PRCAI), с над 20 години опит в комуникационната индустрия. 

Той ще открие лекционната част на конференцията с актуалната тема за новото поколение PR специалисти „Keeping Communication Human & Ethical in a Digitized World“ от 12:30 ч.

Марк Глоувър е доказан световен комуникационен експерт, съдия на наградите на PRCA, Public Awards, Public Relations Europe Awards и PR Week, главен изпълнителен директор на FPRCA. Основател на Newington, той и екипът му ръководят над 600 служители в 14 държави. Той ще хвърли светлина върху „The lobbyist of the future and lessons to be learnt from the UK“.

В последната част на конференцията Барбара Гейтс, член на борда на борда на ICCO и Института за връзки с обществеността, ще разкаже повече за изкуството и науката в работата на PR специалиста в 'The Changing Profession of PR“.

Гостите на PR Conference 2020 ще имат възможност да участват и в дискусионните панели на Българската асоциация на ПР агенциите /БАПРА/ и Българското дружество за Връзки с обществеността /БДВО/ по въпроси, свързани с новите професионални умения и компетенции на PR специалистите от бъдешето: „Wild But Tamed – The Mind and Discipline Needed In PR“ от 13:30 ч., водена от представителите на БАПРА и съответно от 14:40 ч.-„Хибридните професии“ на колегите от БДВО.

Събитието се организира от БАПРА, БДВО и ICCO /Международната общност на комуникационните консултанти/. Партньор на събитието е хотел Интерконтинентал. Медийни партньори на конференцията са: сп. „Мениджър“, NetInfo, Dnes.bg и Investor.bg.

Можете да се регистрирате за участие в PR Conference 2020 и да намерите повече информация за събитието, лекторите и темите, които ще бъдат представени на: https://conference.bapra.bg/. В случай, че събитието бъде отменено или отложено по независещи от организаторите причини, сумите за регистрация ще бъдат възстановени. 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив