Национални дни на кариерата

17.03.2020 - 08.04.2020

На 17 март в Националния дворец на културата в София стартира 19-ото издание на най-мащабния кариерен форум у нас „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, организиран от JobTiger в партньорство с Нестле България. Регистрираните за участие работодатели са вече над 150. Те са представители на водещите и най-желани от кандидатите у нас компании, опериращи в отрасли като: информационни технологии, финанси, аутсорсинг, производство и др. Традиционно фирмите ще предлагат свободни позиции за стаж и работа, с които целят да привлекат младите и амбициозни специалисти и студенти. Събитието ще продължи до 8 април, като ще обхване 7 академични града: София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Свищов. Навсякъде форумът е със свободен вход.

Само в София очакванията са, че за два дни събитието ще бъде посетено от повече от 5 хиляди търсещи работа. Именно заради този огромен интерес Националният дворец на културата беше избран и за сцена на панела Career Talks. Това няма да е познатият формат на семинари с лектори, които представят новости. По време на Career Talks посетителите ще получат не само полезна информация, но и възможността да разговарят с вдъхновяващи хора. Те ще могат да разменят мотивиращи и поучителни думи със събиращия все по-голяма популярност танцьор, певец и автор Калоян Димитров-Ballan, както и с ключови специалисти на ръководни позиции в Нестле България и професионалисти, занимаващи се с подбор. Всеки посетител ще се зареди с приятна доза стимул и от срещата на живо с финалистите от инициативата „Колегата, който ме вдъхновава“, която само за месец от началото си вече е събрала рекорден брой от 72 номинации и 3200 гласували за своя фаворит в надпреварата. Сцената на  Career Talks ще е специално обособено пространство на етаж 4 в Националния дворец на културата.

След откриващото събитие в гр. София, форумът продължава в останалите шест града в страната:

Варна – 23 март 2020 г. - Дворец на културата и спорта

Русе – 25 март 2020 г. - Русенски университет „Ангел Кънчев“

Велико Търново – 30 март 2020 г. - Великотърновски университет

Габрово – 1 април 2020 г. - Технически университет

Пловдив – 6 април 2020 г. - Пловдивски панаир, Конгресен център

Свищов – 8 април 2020 г. - Стопанска академия „Д. А. Ценов“

Подробности за събитието и изложителите можете да откриете на този линк.

Организатор на форума „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е JobTiger, а основен партньор – Нестле България.

„Колегата, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger, с който целим да идентифицираме хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване. Повече информация как да станете партньор на инициативата, може да видите тук.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив