Щанд на производители от Русия на водещото изложение за храни и напитки на Балканите "INTERFOOD & DRINK 2019"

06.11.2019 - 09.11.2019

Едно от водещите в България и на Балканите Международно специализирано изложение за храни и напитки INTERFOOD & DRINK 2019 ще се проведе от 6 до 9 ноември в София, България.

В работата на изложението ще вземат участие фирми-производители на оборудване, храни и биологични продукти от Новосибирска област на Руската федерация и ще представят своите продукти на щанд.

«Био-Веста» - експерт в производството на биологични продукти на базата на чисти култури от пробиотични микроорганизми. Пробиотиците от серията "Biovestin" значително подобряват благосъстоянието и качеството на живот на раковите пациенти.

«Боэл Диспенсинг Системс» - компанията е разработчик на устройство за бързо безпрепятствено бутилиране на напитки от серията ITAP. Това оборудване за бутилиране на напитки ще бъде най-истинската визитна картичка на вашето заведение.

«Микопро» е иновативна компания, създадена през 2013 г., за да комерсиализира научните разработки в областта на биотехнологиите и науките за живота. В момента се извършва производство на биологични продукти за защита на растенията от паразитни нематоди и разработване на функционално хранене на базата на полезни гъби.

«Бротех» е компания, специализирана в производството на оборудване за хранително-вкусовата промишленост.

«Здоровое Питание» - компания-производител и доставчик на здравословни и вкусни храни за здравословно хранене. Компанията съвместно с лекари диетолози от 1999 г. успешно се занимава с разработването и производството на уникални продукти с терапевтични и профилактични свойства.

Каним ви да посетите щанда на производителите от Новосибирска област на Руската федерация на годишното изложение INTERFOOD & DRINK 2019.

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив