Начало › Търсене по ключова дума - GDPR
Всички материали
29.03.2019 | 15:35
Еврокомисарят Мария Габриел защити гласуваната преди дни от Европейския парламент реформа за авторското право. Ако бъдат одобрени от страните членки, след 2021 г. в сила ще...
31.12.2018 | 14:40
Поне три пъти са се увеличили жалбите след 25 май тази година, когато влезе в сила Европейският регламент за защита на личните данни (GDPR), каза днес пред БНР Венцислав...
18.06.2018 | 14:55
На 16 юни 2018 г. в гр. Пазарджик се проведе 12-та поред среща на Клиентски съвет към EVN България. Акцент беше Общият регламент за защита на данните (General data protection...
12.06.2018 | 14:16
Едва ли остана човек, който да не разбра, че от 25 май в целия ЕС започна да действа т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation – Общ регламент за защита на личните...
04.06.2018 | 15:55
Парламентът да разгледа промените в Закона за защита личните данни до края на юли - това поиска председателят на Комисията за защита на личните данни Венцислав Караджов в...
04.06.2018 | 13:15
За последните 10 години американската компания Facebook е сключила договори с минимум 60 големи производители на телефони, смартфони и други електронни устройства, които им...
01.06.2018 | 09:25
В последните седмици все по-усилено в бизнеса, а и в обществото, се говори за GDPR (General Data Protection Regulation – Общ регламент за защита на личните данни). Едва ли има...
25.05.2018 | 11:55
Европейските банки и застрахователи, които инвестират в изкуствен интелект (AI), са изправени пред необходимостта от спазване на новите правила от регламента на европейската...
25.05.2018 | 09:00
От днес влиза в сила GDPR - регламентът за защита на личните данни във всички страни от Европейския съюз. Той задава строги правила, които трябва да пазят от злоупотреба...
28.03.2018 | 17:00
След точно два дни – в петък, 30 март, от 9.30 ч. в Конгресен център „Глобус“ (сградата на КНСБ), ще се проведе практическият семинар „Как да се подготвим за GDPR?“....
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
На Гергьовден: - Георги, не пи ли достатъчно??? - Трай и сипвай, че трябва да се прибирам вкъщи да се боря с ламята...
На този ден 22.08   565 г. – За първи път се съобщава за чудовище в Лох Нес, Шотландия. 1642 г. – Английския крал Чарлз I изпраща армията си срещу пуританските сили на Парламента...