Ангел Димитров става втори директор на "Булгартабак холдинг"

07.04.2008 | 15:08
по статията работи: Петър Чернев
Съставът на Управителния съвет на холдинга се разширява
Ангел Димитров става втори директор на "Булгартабак холдинг"

Днес на свое заседание Управителният съвет на „Булгартабак холдинг” АД избра Ангел Димитров за втори изпълнителен директор на дружеството, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Дни преди това, Надзорният съвет на компанията взе решение да се разшири съставът на Управителния съвет, като за шести член в него беше определен Димитров. Другите членове са Корнелия Нинова – председател; Христо Лачев – изпълнителен директор; Георги Костов, Асен Шехов и Иван Биларев.

Припомняме ви, че изпълнителният директор на холдинга Христо Лачев беше обвинен в укриване на данъци в размер на 128 хил. лв. за последните три години. Впоследствие по време на среща между Лачев и министър Петър Димитров се стигна до решението Лачев да излезе в безсрочен отпуск до прекратяване на производството срещу него.

Ангел Димитров е роден на 12 април 1963 г. Завършва Висшия институт по храниително-вкусова промишленост в Пловдив по специалност „Технология на тютюна и тютюневите изделия”. Професионалната му кариера започва в „Слънце Стара Загора-БТ” като главен технолог в отдел „Снабдяване”. След това заема различни длъжности в предприятието. В периода 1997-1998 г. е Началник отдел „Снабдяване” в „Пловдив-БТ”, а от октомври 1998 до юли 1999 г. е Специалист в кантора „Вносни тютюни и блендове” в „Булгартабак холдинг”. От юли 1999 г. до октомври 2001 г. е изпълнителен директор на „Пловдив-БТ”, а от ноември 2003 до края на 2005 г. оглавява „Слънце Стара Загора-БТ”. От януари 2006 г. е заместник-изпълнителен директор и ръководител „Производствено-техническо направление” в „София-БТ” АД.
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 18.04   1506 г. – Започва строителство на базиликата Свети Петър в съвременния и вид. 1599 г. – Испанският крал Филип III Испански се жени за австрийска ерцхерцогиня...