Откриха обновена приемна в сградата на МЗХ

21.07.2008 | 13:23
по статията работи: Петър Чернев
Валери Цветанов: За нас прозрачността е от първостепенно значение
Откриха обновена приемна в сградата на МЗХ

Днес в сградата на Министерството на земеделието и храните (МЗХ) беше открита обновена приемна на министерството. В нея експерти от девет дирекции ежедневно ще обслужват граждани, като предоставят административни услуги и дават консултации по актуални въпроси от областта на аграрното развитие, поземлените отношения, развитие на селските райони, маркетинг и регулаторни режими, безопасност и контрол на храните, съобщи МЗХ.

Деветте дирекции са както следва: "Канцелария и архив", Главна дирекция "Земеделие и гори", "Аграрно развитие", "Поземлени отгношения", "Развитие на селските райони", "Обществени поръчки и концесии", "Маркетинг и регулаторни режими", "Безопасност и контрол на храните" и "Финансово - стопански дейности".

По време на откриването министърът на земеделието и храните Валери Цветнов заяви:

"За нас прозрачността в работата и прекия ни диалог със земеделските стопани, производители, преработватели, търговци, износители на земеделска продукция, както и с жителите на селските райони, които имат нужда от нашите компетентни и бързи съвети и услуги, е основен приоритет в нашата дейност. Този факт ни кара да търсим все по-успешни и ефективни практики и подходи за удобен и лесен достъп до тези, за които нашата цялостна дейност е предназначена."

Той подчерта, че приемната ще работи без прекъсване, като основната цел е да се скъси дистанцията до гражданите и да им бъде предоставена информацията, от която те се нуждаят по удобен и достъпен за тях начин.

"Осигурен е лесен достъп на инвалиди до приемната със специално устройство за придвижване на инвалидни колички, както и кабинет за разглеждане и запознаване с документите им", посочи министър Цветанов.


Снимка: Wikipedia.org
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Между приятели: - На кого е кръстена дъщеря ви Гертруда? - На дядо си Пенчо. - ?!? - Беше герой на труда....
На този ден 15.05   1514 г. – Фернандо Магелан официално е освободен от служба при португалския крал. 1525 г. – Приключва Селската война – народно въстание, избухнало в...