Яйца летяха по време на политически дебат в Бургас

26.06.2009 | 16:40
по статията работи:
Площад “Атанас Сиреков” се превърна в арена на истински сблъсъци
Яйца летяха по време на политически дебат в Бургас

Яйца летяха по време на политическия дебат в Бургас, организиран от телевизия bTV. Те уцелиха мажоритарните кандидати Йордан Цонев от ДПС и Мирослав Севлиевски от "Лидер", съобщи BurgasInfo.com. Водещият Николай Бареков веднага даде почивка, за да почистят костюма на Цонев. Извършителят е неизвестен, установиха полицаите, охраняващи политиците от партийните агитки и от народното недоволство на случайните граждани.

Бургаският площад “Атанас Сиреков” се превърна в арена на истински сблъсъци. Срещу всички кандидати за депутати, които имат “политическо минало”, имаше викове на недоволство.

“Измамник, крадец, върви си, ти окраде България”, бяха само част от квалификациите, които съпровождаха изказванията на кандидатите за Народно събрание. Повечето не издържаха и тръгнаха да се разправят лично с подвикващите зрители. Ядосани от случващото се, една част от политиците си тръгнаха от дебата.

Николай Бареков веднага взе микрофона и тръгна да отразява настроението на публиката. Така политическият дебат в Бургас ще остане като "дебатът на яйцата".   

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 25.04   1154 г. – Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск. 1699 г. – Състои се сватбата на немския граф Лудвиг Крафт фон Насау-Саарбрюкен и...