Зам.-министър на здравеопазването подаде оставка

15.10.2010 | 16:43
по статията работи:
Иван Миланов ще бъде сменен на поста от Михаил Зортев
Зам.-министър на здравеопазването подаде оставка

Проф. Иван Миланов днес се оттегли от поста си на зам.-министър на здравеопазването, съобщи пресцентърът на Министерството на здравеопазвнето.

Признателен съм на проф. Миланов за работата, която е свършил досега и се надявам, че занапред също ще мога да разчитам на неговата експертна помощ, каза министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов.

Професор Миланов прекара по-малко от половин година на поста заместник-министър на здравеопазването. Той беше назначен в края на април т.г. по настояване на предшвественика на Константинов - Анна-Мария Борисова. Преди да стане заместник-министър той беше изпълнителен директор на болницата по неврология и психиатрия "Св. Наум" в София, известна с нарицателното "Четвърти километър"

Овакантения пост ще заеме д-р Михаил Зортев. В момента той е директор на МБАЛ "Н. Василев" в Кюстендил, както и председател на Националното сдружение на областните болници.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 16.04   1071 г. – С превземането на Бари Италия се освобождава напълно от Византийска власт. 1346 г. – В Скопие Стефан Душан обявява създаването на Сръбско царство,...