Агроимпекс Холдинг

гр. Пловдив
Лице за контакти:
Григор Байков
Адрес:
Пловдив, бул. 6-ти септември 154
телефон:
+359/ 88/810 23 01
e-mail:
уебсайт:

Компанията ни развива производствена и търговска дейност от 1990 г. в България и Украйна. Разполага с офиси, производствени и складови бази и в двете държави.. От 2000 г.  обработваме над 15000 дка собствени и наети земеделски площи в района на гр. Пловдив, България, а през 2003 г. създадохме предприятие за гранулация на пшенични и царевични трици в гр. Херсон, Украйна. То разполага със собствена складова база с обем 25 000 т зърно. Възможностите за приемане и експедиция на стока от зърнобазата са 2 000 т приемане и 2 000 т експедиция на денонощие. Възможностите за гранулиране на пшенични трици е с обем 9 000 мт/месец.

Реализирането на готовата продукция се осъществява с кораби с товароносимост от 1500 мт до 6000 мт, като наши клиенти са едни от най-големите производители на фуражи и търговци в Турция, Гърция, Сирия, Египет, Мароко и др. За да осигурим всички необходими анализи и документация на стоката за внос в ЕС, Турция и др. държави, работим с най-големите и надеждни световни сървейорски компании и лаборатории като СЖС, Еврофинс, Бюро Веритас, Балтик Контрол и др.

През 2011 г. разширихме дейностите ни с още една – започнахме ягодо-производство с начални насаждения 40 дка.

Друга продуктова линия, част от нашата дейност, е ядки, подправки и семена. Транспортът им се осъществява както с камиони, така и с контейнери. Работим с клиенти от Германия, Италия, Гърция, Турция, Сирия, Шри Ланка, Индия и др. Търгуваме основно със стоки с украински и български произход.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 26.04   1336 г. – Франческо Петрарка изкачва връх Ванту – символичен рожден ден на алпинизма. 1802 г. – Наполеон Бонапарт подписва обща амнистия, която позволява...