Кулинарна телевизия "Фиеста ТВ" стартира своето излъчване в българския ефир. Програмата е създадена от Дико Михов, Теодор Василев и Светослав Овчаров. Изпълнителен директор на телевизията е Ани Йотова.
"Фиеста" е с 24-часово излъчване и е тематичен канал за храни, напитки и здравословен начин на живот. Програмата се разпространява по сателит и чрез кабелни оператори. Създателите на канала си поставят за цел да популяризират историята на храната и културата на хранене, екзотичните храни, висшата кулинария, производството на вина, различните методи за поддържане на тялото.
В момента програмата е съставена от чужди продукции. Част от предаванията са посветени на самото готвене, други са богати на културни и исторически факти, трети са кулинарни пътешествия. „Фиеста” излъчва предавания, популярни в цял свят: „Всеки ден ала Жак Пепен”, „Ловец на храни” с Пийт Локет, „Сладкият живот на Дейвид Роко” и др..
Предаванията на "Фиеста" са структурирани в шест часови пояси. Обновяват се ежедневно и са в няколко тематични области:
- Кулинария – избор на меню, продукти и технология на готвене, екзотични храни, история и любопитни факти, кухнята на звездите, състезания и куриози.
- Напитки – история и производство на качествени вина, винарски области от цял свят.
- Пътуване – какво да видите, къде да отседнете и къде да се храните.
- Здраве - природосъобразен начин на живот, тонизиране и поддържане на фигурата.