Решение във връзка с разискванията по питането на народните представители Eмилия Масларова и Кръстьо Петков към министъра на финансите Милен Велчев

НС

Държавен вестник брой: 97

Година: 2004

Орган на издаване: НС

Дата на обнародване: 03.11.2004

Народното събрание на основание чл.90, ал. 2 от Конституцията на Република България и чл.87, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание

РЕШИ:

1. Задължава министъра на финансите в срок до 15 ноември 2004 г. да внесе в Народното събрание доклад относно причините за формирането на бюджетния излишък по Закона за държавния бюджет на Република България за 2004 г.
2. Министърът на финансите да представи доклада пред парламентарната комисия по бюджет и финанси заедно с възможни предложения за изменение на Закона за устройство на държавния бюджет, предоставящи на Народното събрание правомощия по одобряването на допълнителни кредити, когато те са покрити от преизпълнението на собствени приходи и от разкриване на нови приходоизточници, без да се влошава балансът на държавния бюджет.

Решението е прието от XXXIX Народно събрание на 22 октомври 2004 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив