Връзки
Услуги и решения за ефективно управление
Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.
ClearWare ООД е софтуерна фирма. Разработваме софтуер по поръчка.
Разработване на иновационни решения в сферата на GPS технологиите.
Професионален митнически софтуер.
Софтуерна кирилизация FlexType, ГИС. Производител на касови апарати.
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
RoyalTech се занимава изцяло със SEO оптимизация, изработка и поддръжка на уебсайтове и уебдизайн. Ние сме изцяло посветени на нашите клиенти като се ангажираме да допринесем за успеха на техния бизнес.
Касови апарати и търговски системи - продажба, подръжка, сервиз. Видеонаблюдение. Продажба и сервиз на компютри.Уеб дизайн.
Студио Десижън е лидер в Югозападна България а вече известно и в съседна Македония и Гърция уеб дизайнерско студио.Ние изготваме и рекламираме уеб сайтове на атрактовно ниски цени.
LUXLED.NET е специализиран онлайн магазин за висококачествени решения за автомобилно LED интериорно и екстериорно осветление, с премиум излъчване и 100% съвместимост. Повечето от предлаганите продукти са изработени специално за нас
Продажба и сервиз на маркова компютърна техника
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Информация за играта билярд за двама.
Webstar Max предлага професионални услуги като изработка на модерни уеб сайтове, сватбени сайтове, креативен уеб дизайн, софтуерни разработки, онлайн магазини, SEO оптимизация на ниски цени и поддръжка.
Уеб агенция 7lifedesign предлага професионален графичен и уеб дизайн, psd към HTML и CSS, wordpress, изработка на фирмена идентичност. Имаме над 200 успешно завършение проекта с клиенти от целият свят.
Бърз и качествен ремонт на малък и среден клас принтери бургас, Рециклиране на тонер касети бургас Професионален сервиз за компютри и лаптопи бургас, Преинсталация на WINDOWS бургас
Предлагаме голям набор от услуги - изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, уеб поддръжка, лого дизайн и дизайн на графични материали, SEO.
Dedihost е сайт, който генерира голямо съдържание от уроци и полезни материали на тема уеб програмиране и CS:GO
Кратко описание на ERP система.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив