Подписване на споразумение за сътрудничество в сферата на хранително-вкусовата промишленост

гр. София
29.11.2012

На 29 ноември 2012 г. (четвъртък) от 11:00 часа в зала 8.1 (ет. 5) на Националния дворец на културата (НДК), София, ще се проведе официалното подписване на споразумение за сътрудничество за подпомагане на фирмите от хранително-вкусовата промишленост в България. Това информират организаторите от Българската банка за развитие (ББР) и Съюза по хранителна промишленост.

Споразумения ще бъдат подписани още с Националната лозаро-винарска камара, с Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България и с Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.

На събитието  ще присъстват Асен Ягодин, главен изпълнителен директор на ББР, Светла Чамова, председател на Съюза по хранителна промишленост, Пламен Моллов, председател на Националната лозаро-винарска камара, Мариана Кукушева, председател на Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България и Жана Величкова, председател на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив