Люба Ризова напуска bTV

07.02.2014 | 15:49
по статията работи: Мария Стоянова
Заедно с нея си тръгва и Виктория Бехар
Люба Ризова напуска bTV
Снимка: Булфото
Още по темата

Люба Ризова, която заемаше длъжността директор на „Новини и актуални предавания“, вече не е част от медийната група на "Би Ти Ви" (bTV).

Освен нея телевизията напуска и изпълнителният директор на "БТВ Новините" Виктория Бехар, пише „Труд“.

Люба Ризова е част от "Би Ти Ви" още от самото създаване на телевизията през 2000 г. Тогава те заемаше поста главен редактор на „Новини и актуални предавания“. През 2010 г. тя стана директор на отдела след придобиването на медийната група от Central European Media Enterprises, в която основен акционер е американската компания Time Warner.

От 2000 г. Люба Ризова е член на Американската асоциация на директорите на радио и телевизия (RTNDA). Тя също е член на Управителния съвет на Програма „Достъп до информация” (ПДИ) от 2001 г. за прилагането на законите за свобода на информацията.

Виктория Бехар също е част от екипа на телевизията от самото й създаване. Тя е била репортер и водещ в "Би Ти Ви".

Припомняме, че от 1 февруари 2014 г. Павел Станчев заема позицията главен изпълнителен директор на "БТВ Медиа Груп". Той заменя на поста Вики Павлова. Павел Станчев от 2013 г. е главен изпълнителен директор на Антена Югоизточна Европа и ръководи няколко телевизии в Сърбия, Черна Гора и Словения.

Миналата година пък се извърши ключова промяна в Надзорния съвет на медийната група. Тогава на мястото на Адриан Сарбу, който подаде оставка от поста президент и главен изпълнителен директор на компанията Central European Media Enterprises Ltd на 21 август 2013 г., като член на Надзорния съвет на "БТВ Медиа Груп" ЕАД бе вписан Антъни Чой.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 20.05   325 г. – Римският император Константин I Велики свиква Първи Никейски събор, на който е прието "Веруюто". 525 г. – При земетресение в Близкия Изток...