Адаптация на предприятията за храни и напитки към условията на Общия европейски пазар – ресурси и бариери

24.11.2005 | 01:00
по статията работи: econ.bg

 

Докладът отразява част от резултатите от изследване по проект "Проблеми на адаптацията на предприятията от хранително-вкусовата промишленост (ХВП) към условията на общия европейски пазар". Проектът е утвърден от Националния център за аграрни науки (НЦАН) в рамките на изследователския план на Института по аграрна икономика (ИАИ) за периода 2004-2005 г. Изследването се базира на анкетно проучване в 5 основни сектора на ХВП, а представеният анализ отразява състоянието на проблема общо за всички анкетирани предприятия и частично по сектори.

Текста на доклада можете да намерите тук.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 31.12   406 г. – Германските племена вандали, свеби и алани преминават река Рейн и заемат Галия. 1600 г. – Английската кралица Елизабет I създава Източноиндийската...