Адаптация на предприятията за храни и напитки към условията на Общия европейски пазар – ресурси и бариери

24.11.2005 | 01:00
по статията работи: econ.bg

 

Докладът отразява част от резултатите от изследване по проект "Проблеми на адаптацията на предприятията от хранително-вкусовата промишленост (ХВП) към условията на общия европейски пазар". Проектът е утвърден от Националния център за аграрни науки (НЦАН) в рамките на изследователския план на Института по аграрна икономика (ИАИ) за периода 2004-2005 г. Изследването се базира на анкетно проучване в 5 основни сектора на ХВП, а представеният анализ отразява състоянието на проблема общо за всички анкетирани предприятия и частично по сектори.

Текста на доклада можете да намерите тук.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 27.12   537 г. – В присъствието на император Юстиниан I тържествено е осветена новата църква Света София в Константинопол. 1703 г. – Подписан е Метуенския договор...