Адаптация на предприятията за храни и напитки към условията на Общия европейски пазар – ресурси и бариери

24.11.2005 | 01:00
по статията работи: econ.bg

 

Докладът отразява част от резултатите от изследване по проект "Проблеми на адаптацията на предприятията от хранително-вкусовата промишленост (ХВП) към условията на общия европейски пазар". Проектът е утвърден от Националния център за аграрни науки (НЦАН) в рамките на изследователския план на Института по аграрна икономика (ИАИ) за периода 2004-2005 г. Изследването се базира на анкетно проучване в 5 основни сектора на ХВП, а представеният анализ отразява състоянието на проблема общо за всички анкетирани предприятия и частично по сектори.

Текста на доклада можете да намерите тук.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 09.10   1430 г. – Образуван е Янински пашалък след като антилатинското благородничество и духовенство предава града на Синан паша 1446 г. – В Чосон е обнародена...