Адаптация на предприятията за храни и напитки към условията на Общия европейски пазар – ресурси и бариери

24.11.2005 | 01:00
по статията работи: econ.bg

 

Докладът отразява част от резултатите от изследване по проект "Проблеми на адаптацията на предприятията от хранително-вкусовата промишленост (ХВП) към условията на общия европейски пазар". Проектът е утвърден от Националния център за аграрни науки (НЦАН) в рамките на изследователския план на Института по аграрна икономика (ИАИ) за периода 2004-2005 г. Изследването се базира на анкетно проучване в 5 основни сектора на ХВП, а представеният анализ отразява състоянието на проблема общо за всички анкетирани предприятия и частично по сектори.

Текста на доклада можете да намерите тук.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 20.02   395 г. – Открит е първият в историята на християнството женски манастир във Витлеем. 1364 г. – Кралица Маргарет Дръмонд и Дейвид II сключват брак. 1530 г....