БНБ търси застраховател за своите служители

31.01.2018 | 17:30
по статията работи: econ.bg
Прогнозната обща стойност на обществената поръчка е 41 700 лв.
БНБ търси застраховател за своите служители
Снимка: БГНЕС

Българска народна банка обяви публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет застраховане служителите на банката, както и сключване на други застраховки за срок от една година по обособени позиции.

Първата обособена позиция е групова застраховка срещу рискове, свързани с живота, здравето и работоспособността на служителите на БНБ. Тази обособена позиция предвижда застраховане на 872 служители на БНБ. Прогнозната стойност по обособената позиция е 30 000 лв. без ДДС.

Втората обособена позиция предвижда застраховане на служителите на БНБ при служебни командировки или обучения и специализации в чужбина. Териториалният обхват на действие на издаваните индивидуални застрахователни полици е за цял свят, с изключение на територията на България. Ще бъдат застраховани служителите на БНБ при техните служебни командировки или обучения и специализации в чужбина. Всяка индивидуална полица трябва да има покритие най-малко за следните рискове: възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи, вследствие на злополука; възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи, вследствие на акутно заболяване; възникване на непредвидени и неотложни медицински разходи за стоматологично обезболяване с лимит до 100 евро; смърт на застрахования вследствие на злополука.  Прогнозната стойност по обособената позиция е 5 000 лв.

Третата обособена позиция е за застраховка "Гражданска отговорност” на служителите на БНБ, използващи огнестрелно оръжие с цел охрана". Обособената позиция обхваща 20 служители на БНБ, използващи огнестрелно оръжие с цел охрана. Прогнозната стойност по тази обособена позиция е 1 700 лв.

Четвъртата обособена позиция е за други застраховки, с предмет и обем, посочен в съответните застрахователни полици. Застраховките по тази обособена позиция са на стойност 5 000 лв. и ще бъдат възложени директно, по реда, валиден за индивидуалната им стойност, поради което участниците не подават оферти по тази обособена позиция.

Крайният срок за получаване на оферти или заявления за участие е 16 февруари 2018 г.

Прогнозната обща стойност на обществената поръчка е 41 700 лв.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 20.05   325 г. – Римският император Константин I Велики свиква Първи Никейски събор, на който е прието "Веруюто". 525 г. – При земетресение в Близкия изток...