Поредният Инвестиционен форум ще се проведе от 2 до 4 юни в София

11.05.2002 | 11:33
по статията работи: econ.bg
Той се организира от Български икономически форум.

 

От 2 до 4 юни под патронажа на президента Георги Първанов в НДК ще се състои поредният Инвестиционeн форум, съобщиха чрез БТА организаторите от Българския икономически форум. Основната тема на дискусиите и срещите ще бъде "Възможности за навлизане на българските пазари. Реални проекти за истински инвеститори".

Българският икономически форум, сдружение с идеална цел, продължава пета година традицията си да организира дискусии на бизнеса с правителството по определени теми в края на всяка пролет. Българските пазари - визия 2003, инвестиции на зелено, търговията със страните от ЕС, финансиране на инвестиционни проекти, преструктуриране на големите държавни компании и устойчивост в развитието на икономиката, развитие на малкия и средния бизнес - това са част от темите на двудневните дискусии. На форума се очакват над 350 участници.

Акцентът на събитието е върху представяне на конкретни инвестиционни проекти от общините, предприемачи и дружества. Досега са постъпили 205 проекта, част от които ще бъдат представени през двата дни.

Специален гост на форума ще бъде проф. Стив Ханке, професор от университета 'Джон Хопкинс' - САЩ. Участие са потвърдили много лектори и представители на частния бизнес от страната и от чужбина, както и членове на българското правителството, съобщават организаторите.

Специална пресконференция за пролетното си издание организира  Българският икономически форум в неделя, 12 май от 12 часа в залата на БТА. На въпросите ще отговарят г-н Никола Карадимов, секретар по външната политика на президента на Република България, Георги Табаков, председател на Български икономически форум, Божидар Божинов, председател на БТПП и Таня Цветкова, член на УС на БАРДА. За участието на правителството, за специалните гости и за основните акценти на Инвестиционния форум 2002 ще бъде разпространена подробна информация.

Това съобщиха от Дарик радио за ECON.BG.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 19.09   335 г. – Далмаций е повишен в цезар и става управител на провинциите Тракия и Македония на Римската империя. 1356 г. – Стогодишната война: В Битката при Поатие...